SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

Semi-permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties. Dit op een natuurlijke manier voor jouw wenkbrauwen en lippen. 
We maken gebruik van micropigmentatie, een zachte vorm van pigmentatie in de bovenste huidlaag. Dit samen met EU-gecertificeerde pigmenten, deze bevatten geen metalen en blijven niet permanent in de huid. Iedere behandeling
 verloopt volgens de richtlijnen van hygiëne. 

Semi-permanente make-up blijft gedurende 1 à 2 jaar. Hierna kan u een touch-up plannen. Alle behandelingen starten met een intake-gesprek, voor de best passende vorm en kleur. 
 

 

#WENKBRAUWEN

Een stel mooie wenkbrauwen is in deze tijd onmisbaar. Je wenkbrauwen is een belangrijk kenmerk van je gezicht en kunnen dus maar best tip top in orde zijn. Allerbelangrijkste is natuurlijk de perfecte vorm. Je wenkbrauwen laten shapen is essentieel. Dit gebeurt dmv threaden, waxen en/of epileren. Om een voller resultaat te bekomen kan men de wenkbrauwen laten verven met henna. Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd te verven. Henna blijft 3 weken.

 

Wat kan nog?

Semi-permanente make-up voor wenkbrauwen! Ideaal wanneer men het beu is dagelijks wenkbrauw make-up aan te brengen, ongelijkheden te corrigeren, een liftend effect van wenkbrauwen te bekomen, allergische reacties aan make-up… Kortom, altijd een mooie wenkbrauwvorm.

Bij semi-permanente make-up voor wenkbrauwen hebben we 2 technieken. Hairstrokes of Powderbrows. 

Hairstrokes

Hairstrokes of Microblading is een techniek, die de laatste tijd enorm populair is geworden. De wenkbrauwen worden opgevuld met fijn getekende haartjes toegepast met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen. Een zeer natuurlijk resultaat kan worden bekomen en blijft 1 à 2 jaar, afhankelijk van huidtype en levensstijl. Deze techniek blijft minder lang bij een vette huid. Een vette huid zal meer plezier hebben van de poedertechniek. Na de behandeling is het genoodzaakt een bijwerking in te plannen bij 5 weken, voor een behouden resultaat. Bij deze bijwerking kunnen er nog correcties toegepast worden aan kleur en vorm. 

Powderbrows 

Powderbrows of poedertechniek is een nieuwe techniek semi-permanente make-up toegepast door middel van een machinaal nano naald. Bij deze techniek worden er ultra fijne puntjes geplaatst die een poeder tussen de haartjes creëert. Deze techniek heeft meer pigmentatie en zal langer in de huid blijven. De poedertechniek is evenals hairstrokes naturel. Ideaal voor vrouwen met weinig of geen wenkbrauwhaartjes, maar ook voor diegene voor wie het iets meer mag zijn door dagelijkse gewoonte van wenkbrauw make-up. 

Na de behandeling is het genoodzaakt een bijwerking in te plannen bij 5 weken, voor een behouden resultaat. Bij deze bijwerking kunnen er nog correcties toegepast worden aan kleur en vorm. 

 

#LIPPEN

Lippen spelen een belangrijke rol in ons leven, daarom willen we dit niet alleen koesteren, maar ook zo mooi mogelijk maken! Dit kan met lippigmentatie. Lippigmentatie is een semi-permanente make-up wat toegepast wordt door middel van een machinale naald. Door lippigmentatie krijgt men een mooiere aflijning van de lippen, asymmetrie kan aangepast worden, lippen lijken optisch groter en pigmentverlies kan weggewerkt worden. Een tijdsbesparing en een dagelijks naturelle look. Kleur en vorm wordt vooraf zelf bepaald. 

Na de behandeling is het noodzakelijk een bijwerking (incl. prijs) te plannen bij 5 weken, voor een behouden resultaat. 

 |  Scholenstraat 4  |  3290 Diest  |  0496 93 60 04  |  

fbgrijslisa.png
instagramgrijslisa.png
boenk_erop_herk_logo.png